marinesexpert

Overview

  • Founded Date June 20, 1991
  • Sectors Automotive
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 39

Company Description

Hur spelar man poker för nybörjare?

Välkommen till den främsta platsen för att spela ditt favoritspel live på en av Kanadas bästa kasinon. Upplev våra pokerspelare och spelautomater spelare handling med ett levande bord i vilket rum som helst, när som helst. Du måste också veta hur varje spelare står. Låt oss nu komma ner till nitty gritty av vad vi menar med termen nybörjare poker. Innan du kan spela någon variant av poker för nybörjare, måste du känna till spelets regler.

De flesta nybörjarpokerspel har bara tre olika spelare, men i ett spel som Texas Hold’em är fyra spelare alltid inblandade. Som ansvarsfriskrivare är jag inte expert på pokerstrategi, men jag är en av de bästa spelarna i världen. Så när jag närmar mig frågan om vad som gör en bra spelare, kommer jag att närma mig det från det perspektivet. Så låt oss göra det. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier.

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi.

1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. För resten måste du göra det själv. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Han visar dig de enklaste, https://sw.poker-plans.com/ mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Du är fri att använda den till alla dina spel.

Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre?

3) Välj spelet upp online.